Weekend cu filme românești, muzicale și science fiction în cadrul festivalului Flight

Weekend cu filme românești, muzicale și science fiction în cadrul festivalului Flight

0
DISTRIBUIȚI

Flight Film Festival aduce la Timișoara filme românești, filme SF/aviație și filme muzicale de mare succes. Chiar dacă secțiunea de muzică a Flight Festival s-a încheiat, festivalul  continuă cu teatru și film. Partea inedită a Flight Film Festival a fost că, anul acesta, publicul a putut vota și a putut alege filmele pe care dorește să le vadă.

În acest weekend organizatorii le propun cinefililor să vadă nouă filme în trei locații diferite din oraș: filmele românești vor fi proiectate la Cinema Victoria, cele muzicale la D’Arc pe Mal, iar cele SF/Aviație la Iulius Gardens.

Ca în fiecare an, la Flight Film Festival va fi prezentă Irina Margareta Nistor, critic de film, căreia i se vor alătura actorii Judith State și Bogdan Farcaș, producătorul Tudor Reu și directorul de casting Domnica Cîrciumaru.


Aceștia vor susține masterclass-uri ipentru toți cei care sun interesați de industria cinematografică.

Vineri, în 9 septembrie, la cinema „Victoria”, de la ora 18, va avea loc proiecția filmului Neidentificat, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu Bogdan Farcaș și Tudor Reu, la D’Arc pe Mal, de la ora 20 „Whiplash”, iar la Iulius Gardens, de la ora 20:45 „The Matrix Resurrections”.

Sâmbătă 10 septembrie de la ora 16 la Universitatea de Vest, Amfiteatrul A01 va avea loc un masterclass cu Bogdan Farcaș și Domnica Cîrciumariu, la cinema „Victoria”, de la ora 19 proiecția fimului „RMN” urmată de o sesiune de întrebări și răspunduri cu Judith State și Tudor Reu, la D’Arc pe Mal, de la ora 20, „Elvis”, iar la Iulius Gardens, ora 20:45 – „Dune”.

Duminică 11 septembrie de la ora 16 la Universitatea de Vest, Amfiteatrul A01 va avea loc un Masterclass cu Tudor Reu și Domnica Cîrciumariu, la cinema „Victoria”, ora 19.00 – „La Civil”  urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu Tudor Reu, la D’Arc pe Mal, ora 20  „Pink Floyd: The Wall”, iar la Iulius Gardens, ora 20:45 – „Amelia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.