Accident cu trei mașini implicate, pe o stradă din Lugoj. Două victime...

Accident cu trei mașini implicate, pe o stradă din Lugoj. Două victime au rămas blocate în autovehicul

0
DISTRIBUIȚI

Echipajele de urgență au fost solicitate să intervină, printr-un apel la 112 efectuat puțin înainte de miezul zilei, la un accident rutier produs în Lugoj. În coliziune au fost implicate o mașină și o dubă aflate în tranzit, dar și o mașină parcată la marginea drumului.

„La fața locului s-au deplasat de urgență 10 pompieri din cadrul Detașamentului Lugoj, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD.


În accident au fost implicate trei persoane, dintre care două victime au rămas blocate, conștiente și cooperante. În urma extragerii victimelor, un bărbat a fost transportat la spital de către echipajul SMURD, iar o femeie a fost predată ambulanței SAJ”, a transmis ISU Timiș.

„Un bărbat, în vârstă de 75 de ani, a condus un autoturism pe strada Brândușelor din municipiul Lugoj, iar la intersecția cu strada Fagetului a efectuat virajul la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 20 de ani, care circula pe strada Făgetului. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului care a efectuat virajul la stânga și a unei femei, în vârstă de 73 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Timiș.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.