Accident în lanț pe o șosea din Banat, un șofer a ajuns...

Accident în lanț pe o șosea din Banat, un șofer a ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație în această seară, în jurul orei 18:30, pe DN 6, la ieșire din localitatea cărășeană Domașnea, în care au fost implicate un ansamblu de vehicule și două autoturisme.

La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin venind și o autospecială de la Băile Herculane și o ambulanță SAJ.

„Din primele cercetări, în timp ce un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia circula în direcția Caransebeș – Orșova, la Km 413+350 m, la ieșire din localitatea Domașnea, ar fi acroșat cu semiremorca un autoturism care circula pe banda a doua a celuilalt sens de mers, care a fost proiectat în autoturismul care circula pe banda întâi.


În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorul autoturismului care circula pe banda a doua, pe sensul de mers Orșova – Caransebeș, care a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță și transportat la spital. Cei trei conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.