Accident în lanț pe o șosea din vestul țării, cinci persoane au...

Accident în lanț pe o șosea din vestul țării, cinci persoane au fost rănite, o victimă a rămas încarcerată

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație în această dimineață, la intrarea în Deva dinspre Mintia. Conform ISU Hunedoara, în coliziune au fost implicate două autoturisme și un microbuz, iar cinci persoane au fost rănite.

„Echipajele operative din cadrul Detașamentului Deva cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD au intervenit de urgență, fiind sprijinite și de trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.


În urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz, au rezultat cinci victime, dintre care una încarcerată. Pompierii au extras persoana încarcerată din autoturism, aceasta a fost asistată medical la fața locului, iar ulterior a fost transportată la UPU Deva, conștientă. Echipajele de prim ajutor au acordat îngrijiri medicale și celorlalte victime, care au fost transportate la aceeași unitate spitalicească, doar pentru o persoană nefiind necesară această măsură. Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice în astfel de situații de urgență pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu”, a transmis ISU Hunedoara.

Sursa foto: servuspress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.