Accident pe șoseaua care leagă Timișoara de Arad, din cauza neatenției unei...

Accident pe șoseaua care leagă Timișoara de Arad, din cauza neatenției unei șoferițe. Două persoane au ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație duminică după-amiaza, pe DN 69, șoseaua care leagă Timișoara de Arad. O șoferiță care intenționa să vireze la stânga pe un drum secundar nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în colizune cu un autoturism care circula în aceeași direcție de mers și care intrase în depășire.


În urma accidentului, un bărbat și o tânără din a doua mașină au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe câmp.

„O femeie, în vârstă de 41 de ani, a condus un autoturism pe DN69, dinspre Timișoara înspre Arad, iar în dreptul kilometrului 11, la intersecția cu un drum secundar a efectuat virajul la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care se afla angajat în efectuarea manevrei de depășire al autoturismului condus de femeie. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 49 de ani și a unei minore, în vârstă de 17 ani, pasageră în autoturismul condus de bărbat”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.