Adolescent prins de polițiști la cinci luni după ce a furat mâncare...

Adolescent prins de polițiști la cinci luni după ce a furat mâncare dintr-un magazin din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au reținut ieri un tânăr în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt, faptă comisă la începutul lunii iunie. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

„În fapt, la data de 1 iunie 2022, tânărul ar fi sustras mai multe produse alimentare dintr-un supermarket situat pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 412 lei.


În urma investigațiilor efectuate, la data de 14 octombrie, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au depistat în municipiu un bărbat, în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.