Afaceristul imobiliar Mueen Al Shawish ”Mimo”, inculpat de DNA Timișoara într-un nou...

Afaceristul imobiliar Mueen Al Shawish ”Mimo”, inculpat de DNA Timișoara într-un nou dosar penal legat de tranzacțiile din Giroc

0
DISTRIBUIȚI

Mueen Al Shawish, cunoscut ca „Mimo”, partenerul de afaceri imobiliare al lui Ioan Pascu, cunoscut ca Puiu Minda, este inculpat în al doilea dosar penal de către DNA Timișoara. Vă reamintim că iordanianul a fost arestat pentru dare de mită după ce acesta a fost înregistrat promițându-i arhitectului comunei că-i va da 90.000 de euro dacă îi va elibera două adeverințe din care să reiese că două suprafețe de teren sunt în intravilanul Girocului, deși erau în extravilan, și o autorizație de construire.


În acest dosar, ”Mimo” este acum în arest la domiciliu.

Iordanianul a fost audiat, ieri, în dosarul în care, vineri, Minda a fost inculpat, fiind acuzat că i-a oferit arhitectului din comuna Giroc, Florin Roman, 100.000 de euro pentru a le da adeverințe pentru un teren aflat în extravilanul localității Giroc că ar fi de fapt în intravilan. La discuție a participat și ”Mimo”, care a fost, ieri, inculpat și pus, de asemenea, sub control judiciar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.