Afaceristul imobiliar Puiu Minda, inculpat de DNA Timișoara pentru dare de mită....

Afaceristul imobiliar Puiu Minda, inculpat de DNA Timișoara pentru dare de mită. Ce măsură au dispus procurorii

1
DISTRIBUIȚI

Investigațiile DNA Timișoara legate de mafia imobiliară din Giroc au continuat și după ce Mueen Al Shawish a fost arestat preventiv și ulterior trimis în judecată pentru dare de mită. Astăzi, cel care era considerat „stăpânul” Girocului și fără de care nu se putea mișca nimic în zona afacerilor imobiliare, Ioan Dan Pascu, mai cunoscut ca Puiu Minda, a fost chemat pentru audieri la sediul DNA Timișoara.


Asta după ce omul de afaceri a plecat în SUA la scurt timp după ce procurorii anticorupție l-au ridicat pe partenerul său de afaceri, Mueen Al Shawish, cunoscut ca „Mimo”.

Puiu Minda este acuzat de dare de mită sub forma promisiunii, mai exact acesta, împreună cu Mimo, s-au dus la arhitectul comunei, Florin Roman, și i-au oferit 100.000 de euro pentru a le da adeverințe pentru un teren aflat în extravilanul localității Giroc că ar fi de fapt în intravilan. Cei doi afaceriști aveau o promisiune de vânzare-cumpărare cu proprietarii terenului și ulterior, dacă ar fi primit adeverința, l-ar fi vândut de 10 ori mai scump decât prețul de achiziție. Florin Roman a înregistrat discuția, iar ulterior a depus un denunț la DNA împotriva lui Minda.

Ioan Pascu a fost pus sub acuzare pentru dare de mită, iar procurorul DNA l-a pus sub control judiciar pentru următoarele 30 de zile. Cu siguranță omul de afaceri va contesta în instanță decizia care nu-i mai permite să să părăsească teritoriul României când își dorește.

Puiu Minda este considerat a fi „jupânul” comunei de lângă Timișoara pe zona imobiliară și unul dintre susținătorii din umbră ai liderului interlop Lucian Boncu.

Sursa foto: voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Dar de Simmons,fratele lui alfred „gayut“simmons din psd nu va legati ca acuma i au facut loc lui la giroc pe imobiliare.Mafia a ramas acest simons bazat pe spatele fratelui lui.Arhitectu din giroc ce a depus plangerile lua spaga de cel putin 10 ani si nu a avut probleme.Brusc acuma depune plangeri si culmea,e si victima saracu spagar.DNA-mirositi a sclavi si faceti jocuri politice zdrentelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.