Al patrulea accident al zilei pe șoselele din Timiș. Două persoane au...

Al patrulea accident al zilei pe șoselele din Timiș. Două persoane au ajuns la spital UPDATE Șoferul era beat

0
DISTRIBUIȚI

Două persoane au ajuns la spital, astăzi, după ce s-au izbit cu mașina de gardul unei case, în localitatea timișeană Cenad.

„La fața locului s-au deplasat de urgență șapte pompieri din cadrul Stației Sânnicolau Mare, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. În autoturism se aflau două persoane, conștiente, cu politraumatisme, ambele fiind transportate la spital”, a transmis ISU Timiș.

Ceva mai devreme, pe drumul dintre Peciu Nou și Parța, două femei rănite din cauza neatenției uneia dintre ele, care se afla la volan. La Lugoj, tot astăzi, două persoane vârstnice au avut nevoie de pompieri pentru a ieși din autoturismul avariat în urma unui accident, având nevoie și de îngrijiri medicale. Un alt accident a avut loc astăzi pe o stradă din Timișoara, iar în urma incidentului un șofer nevinovat a ajuns la spital.

UPDATE „Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, a condus un autoturism pe DE 151 (drum de exploatare agricol), dinspre Pădurea Lunca Mureșului înspre centrul localității Cenad, iar după de a traversat digul de protecție al localității a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard împrejmuitor.


În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei femei, în vârstă de 61 de ani, pasageră în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.