Ambasada SUA invită artiștii români la un program gratuit cu hip-hoperi americani...

Ambasada SUA invită artiștii români la un program gratuit cu hip-hoperi americani de vârf, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Printre artiștii americani care vor susține workshopuri se numără și Amirah Sackett

Ambasada Statelor Unite ale Americii în România invită artiștii români la un program gratuit cu hip-hoperi americani de vârf la Timișoara și București, etapa din orașul nostru urmând să se desfășoare în perioada 31 octombrie – 5 noiembrie. Evenimentul face parte din programul Next Level, cu artiști americani de Djing, dance, MCeeing, Beatboxing, Beatmaking, Aerosol/graffiti, în cadrul căruia șase artiști americani cunoscuți pe plan internațional vin pentru workshop-uri gratuite cu tineri români îndrăgostiți de hip-hop.

Aceștia vor avea șansa să aparâ în reprezentațiile finale pe scenă în Timisoara si București, alături de DJ Aksen, MC Substantial, MC Genesis Be, Dancer Amirah Sackett, Dancer Rochelle Underdue și Aerosol/Graffiti/Tatoo artist Sake ONE.

Cei interesați se pot înscrie aici. Participarea la workshopuri e gratuită, nu se percepe nici o taxă, iar acestea se vor desfășura în limba engleză.


În Timișoara workshopurile vor avea în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților, urmând ca spectacolul de final să se desfășoare în data de 5 noiembrie.

Next Level este un program de schimburi muzicale și culturale sponsorizat de Biroul pentru Afaceri Educaționale și Culturale al Departamentului de Stat al SUA și administrat de Centrul Internațional Meridian, în parteneriat cu Universitatea din Carolina de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.