Bărbat atacat de câini pe stradă, în Timiș. Victima a ajuns în...

Bărbat atacat de câini pe stradă, în Timiș. Victima a ajuns în stare gravă la spital

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Cenad a ajuns la spital după ce a fost mușcat de mai mulți câini.

„La data de 20 octombrie, în jurul orei 23:00, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Cenad, județul Timiș, ar fi fost mușcat de trei câini.


Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul de 45 de ani fiind transportat la spitalul din orașul Sânnicolau Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun. De asemenea, au fost efectuate verificări pentru a se stabili dacă cei trei câini erau înregistrați, rezultând că doi câini erau înregistrați și unul nu, proprietara câinilor fiind sancționată cu amendă în valoare de 3000 lei pentru neînregistrarea câinelui și lăsarea acestora nesupraveghiați”, a transmis IPJ Timiș.

Conform tribunasnm.ro, bărbatul atacat de cei trei câini din rasa Amstaff a fost dus inițial la spitalul din Sânnicolau Mare, apoi internat în stare gravă la Spitalul Județean Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.