Bărbați reținuți după ce au înființat o cultură de canabis într-o pădure....

Bărbați reținuți după ce au înființat o cultură de canabis într-o pădure. Ce au găsit polițiștii la percheziții

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore după ce au fost prinși cu „recolta” culeasă dintr-o cultură de canabis pe care o întrețineau într-o pădure de lângă Cluj-Napoca. Când au fost opriți de polițiști, suspecții aveau în mașină cu 1,2 kilograme de canabis.

Potrivit IGPR, polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Cluj au făcut miercuri trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În urma cercetărilor a reieșit că, în perioada septembrie-octombrie, doi bărbați, cu sprijinul celui de-al treilea, ar fi înființat și întreținut o cultură de cannabis destinată comercializării, de 41 de plante, în cantitate de aproximativ 24 de kilograme de masă verde, într-o pădure din apropierea municipiului Cluj-Napoca.

Cei trei au fost opriți miercuri în trafic, când se întorceau de la respectiva cultură.


În mașina cu care se deplasau a fost descoperită cantitatea de 1,2 kilograme de cannabis, plante recoltate recent și fragmentate.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate 35 de grame de MDMA, peste un kilogram de cannabis, ciuperci cu efect halucinogen, dar și o instalație de ventilare, fertilizatori, kituri pentru creșterea fungilor, pungi transparente cu o substanță solidă, sub formă de cristale de culoare gălbuie-maro, trei telefoane mobile, o unitate centrală și patru cartele telefonice.

De asemenea, au fost descoperiți 56.090 de lei, peste 600 de euro, 300 de dolari, 210 lire sterline, dar și cântare electronice de precizie, alături de diverse tipuri de fragmente de plante, frunze și muguri în mai multe recipiente.

În urma administrării probatoriului, în cauză a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, ambii de 29 de ani, din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.