Primăria Timișoara încearcă recuperarea unei clădiri obținută ilegal de un „celebru clan”

Primăria Timișoara încearcă recuperarea unei clădiri obținută ilegal de un „celebru clan”

5
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat în judecată un „celebru clan din oraș”, autoritățile cerând în instanță restituirea unui imobil istoric de pe bulevardul Mihai Viteazu, clădire dobândită ilegal.

„În anii 2000, clădirea a ajuns prin falsuri în acte în mâna unor persoane private și apoi a urmat o cascadă de vânzări a vilei, trecând de la un proprietar la altul.


În urma unei cercetări penale s-a demonstrat că au intrat în posesia clădirii prin acte false și avem o sentință definitivă a Curții de Apel care confirmă hoția. Această acțiune face parte din lupta noastră de recuperare a patrimoniului care a aparținut la un moment dat orașului și care prin mijloace dubioase și profund ilegale a ajuns în posesia unor clanuri. Acum, nu mai închidem ochii. Ne luptăm să îndreptăm ce se mai poate îndrepta. Știu că e o bătălie care va dura ani de zile, dar sunt încrezător că vom reuși să aducem înapoi în patrimoniul orașului clădiri și terenuri care sunt ale comunității”, a transmis edilul-șef.

5 COMENTARII

  1. Primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a trimis în judecată un „celebru clan din oraș”,Alta frectie la piciorul de lemn cu solutie Diana a iubitului primar?. Doar este stiut ca el si „Super specialisti ” lui din serv juridic plus cei externi angajate de el pierd pe banda rulanta.Dar haide sa mai arucam ceva bani de la bugetul orasului. ABURELI

  2. Dominic Fritz, face gargară. Hai sa ne facem ca lucram.Sa spună ceva concret „AM REALIZAT, DATORITA MIE AM RECUPERAT ” nu cacaturi ca încearcă, face demersul, vrăjeli de doi lei

  3. Vrajeala lui Fritz : pe facebook la fostul primar Robu apar dovezi ca procesul a inceput pe timpul administratiei Robu. Unde e adevarul ? Cine minte ? Isi aroga Fritz meritele pentru munca altuia ?

  4. ,,Acum, nu mai închidem ochii.” zice Friţ. Dar până acum i-aţi închis? Înseamnă că sunteţi hoţi şi incompetenţi Locul vostru e la puşcărie împreună cu clanurile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.