Club de pe malul Begăi, închis de Primăria Timișoara. Fritz: Localul funcționa...

Club de pe malul Begăi, închis de Primăria Timișoara. Fritz: Localul funcționa ilegal de ani de zile și a construit fără autorizație

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a anunțat că a semnat dispoziția de suspendare a activității pe 30 de zile pentru un club de pe malul Begăi.

„E doar unul din pașii mulți ai campaniei noastre de a recupera aproape 11 hectare de domeniu public care a fost și este exploatat ilegal și fără să aducă niciun venit bugetului local. Cazul acesta este unul dintre cele mai halucinante. Este vorba de un teren al orașului de aproape 5.800 mp pe care funcționează un club privat.


Nu există un contract de concesiune al terenului. Nu există o autorizație de construire pentru clădirile ridicate pe teren. Nu există o autorizație de funcționare pentru activități comerciale. Și totuși, în zona zero a Timișoarei, a funcționat nederanjat de ani de zile. Cum a fost posibil așa ceva, cine a închis ochii, sper să găsim și la asta un răspuns…”, a scris edilul-șef pe pagina sa de Facebook.

„Noi am somat și amendat clubul conform legii de repetate ori. A continuat să sfideze și Poliția Locală și Primăria, așa că acum am aplicat sancțiunea de suspendare a activității pe 30 de zile (perioadă maximă permisă de lege). Vom continua să ne folosim de toate pârghiile legale pe care le avem la dispoziție, chiar dacă e o luptă lungă. Cu această campanie îi susținem pe toți cei din domeniul ospitalității care respectă legea și care contribuie corect la bugetul comunității. Voi continua această luptă de recuperare și valorificare corectă a patrimoniului orașului, fără teamă de cei care până acum au avut protecție și privilegii”, mai spune mesajul lui Fritz.

Primăria a mai suspendat activitatea a două cluburi din Timișoara și în luna august, însă pentru gălăgia prea mare făcută.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Atata galagie pentru un chiosc. Unde naiba sunt filmarile cu Bogdanestilor? Ne-a impuiat capu 3 luni cu gradul de finalizare. inj nfiecare zi era postare cu: 23%, 23,5%, 23,8% etc etc. Unde-s filmarile din drona?

  2. Nimica nou sub soare! A mai inchis Maestru si terase 4 ( patru ) la numar. Cum a fost depus “Dreptul” la PMT functioneaza din nou bine mersi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.