Mai mulți consumatori din estul Timișoarei, fără apă caldă. Programul lucrărilor Colterm...

Mai mulți consumatori din estul Timișoarei, fără apă caldă. Programul lucrărilor Colterm și Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Lucrările programate, dar și avariile din sistem face ca și astăzi mai mulți consumatori din Timișoara să aibă probleme la robinete.

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm a întrerupt furnizarea apei calde de consum până la ora 17.30, la PT 71. Sunt afectați consumatorii arondați străzilor: Calea Lugojului, Renașterii, Simion Bărnuțiu, Topologului, Viorelelor.

De asemenea, apa e întreruptă de tot pe Bd.


Cetăţii din Timişoara, până la ora 15: Sunt lucrări la conductele de pe porțiunea dintre străzile Martir Petru Domășneanu și Calea Bogdăneștilor. „Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a Bulevardului Cetății, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Cetății, pe porțiunea dintre strada Cloșca și Calea Bogdăneștilor, în timp ce presiunea va fi redusă pe străzile Horia, Macilor, Martir Petru Domășneanu, Calea Bogdăneștilor, Aprodul Movilă, Sibiu, Dunărea, Făgăraș, Franyó Zoltán, Chișinău și Bogdan Petriceicu Hasdeu”, informează Aquatim.

Mai mult, au apărut și avarii, astfel că apa e întreruptă pe strada Pomiculturii, în Timișoara, și în localitățile Giarmata Vii și Recaș. Până la aceeași oră, la Voiteg, sunt lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Mâine, între orele 8-16, în Fădimac se va efectua spălarea bazinului și a rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei. Pentru același motiv, dar între orele 9-15, apa e întreruptă la Liebling şi Cerna şi Iosif.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.