Colterm oprește căldura abia pornită, pentru că e prea cald afară

Colterm oprește căldura abia pornită, pentru că e prea cald afară

2
DISTRIBUIȚI

Societatea de termoficare a anunțat că, urmare a temperaturilor ridicate prognozate pentru zilele următoare, va sista alimentarea cu energie termică pentru încălzire, începând de duminică, 9 octombrie 2022, de la ora 10:00, cu precizarea că furnizarea căldurii va fi reluată în funcție de temperaturile exterioare.

„Reiterăm faptul că, la data de 4 octombrie 2022, am pornit sezonul de încălzire 2022 – 2023, pe raza întregului municipiu Timișoara, iar cu ocazia probelor la cald efectuate am identificat și intervenit pentru eliminarea neetanșeităților acolo unde a fost cazul.


Totodată, dorim să îi informăm pe abonații noștri că, în cazul în care, până în prezent, nu au beneficiat de serviciile de încălzire din diverse motive, respectiv au avut instalațiile de la vanele de branșament/contoare închise, în situația în care, o dată cu repornirea încălzirii, vor avea nevoie de ajutor privind alimentarea cu agent termic pentru încălzire în condiții optime, pot apela dispeceratul Colterm SA, la numerele de telefon 0256-494.133; 0756.061.468 sau ne pot contacta pe adresa de e-mail relatii@colterm.ro”, a transmis Colterm.

2 COMENTARII

  1. Astfel, in ziua in care se laudă cu un amărât de tren ce vine cu carbuni spre Timisoara, ne anunta că ne-am lăfăit destul in „caldură” (cu ghilimele pentru ca nici vba de calorifere calde), ne-am „incalzit” destul trei nopti cu calorifere călduțe spre reci si va opri caldura pentru că s-a incalzit vremea! Păi băi nesimtitule, noaptea sunt 6…7 grade, cât inseamna asta in casele noastre, in scoli, in spitale??? Este clar ca va urma inca o iarna de cosmar, dar nici pe tine nu te vad a mai avea viată bună cu timisorenii, oricum deja esti hulit si huiduit mai la tot pasul! Bucura-te cat mai poti de caldură si confort, razi de noi cat incă mai poti, vine ea si ziua noastră, ziua in care ne vom bucura si vom râde de tine pentru că vei ajunge la răcoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.