Concert Pandora în cadrul Lost Tapes, proiectul care pregătește un nou vinil...

Concert Pandora în cadrul Lost Tapes, proiectul care pregătește un nou vinil cu muzică fabricată în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Adrian Șamanțu „Shimmy“ va cânta alături de Pandora la acest eveniment

Formația Pandora va susține un concert inclus în proiectul Lost Tapes. Cea de-a doua ediție a acestui inedit proiect va avea parte de un vinil cu imprimări ale unor artiști din Timișoara care au activat după anul 2000. Prima ediție Lost Tapes s-a materializat printr-un triplu vinil lansat în acest an care conține melodii interpretate de AIM, Arpad Kajtar, Baraka, Confuz, Coroziv, Daniel Silvian Petre, De comun acord, Era Ticăloșilor, Implant Pentru Refuz feat. Toni Dijmărescu, Oranj, Screaming Heads și Scrum.

Trupa timișoreană Pandora s-a format la sfârșitul anului 2010 și după primul concert susținut în luna mai a anului următor formația a avut parte de o recunoaștere din partea amatorilor de rock, find invitată să susțină o serie de recitaluri în cadrul unor evenimente de prestigiu.


Unul dintre concertele memorabile susținute de cei de la Pandora a avut loc în luna noiembrie a anului 2015, în Parcul Rozelor, unde a avut loc un eveniment de ajutorare a victimielor de la Colectiv. Alături de ei au cântat A.L.L. Friends Band, Virgula, Posta Mare, The Different Class, Rockabil, Sonatic, Grave for Sale, Brum, Overtone, The Faceplant, Sanctuar, Burning Table, Methadone Skies, Negură Bunget și Implant pentru Refuz.

Concertul susținut de formația Pandora alcătuită din Alin Stoenescu – chitară, Dragoș Moldovan – voce, Adrian Nițulescu – bas, Sergiu Nădăban – tobe și Adrian Șamanțu „Shimmy“ – chitară va avea loc sâmbătă 8 octombrie, de la ora 20, la FITT Timișoara – În Spatele Casei.

Mâine, 7 octombrie, formația Pandora va susține un concert la Club Nerv în Arad , unde alături de ei vor mai cânta și trupa SCAR alcătuită din Dana Borteanu – Voce, Andrei Jipa – Chitară, Adrian Nițulescu – Bas și Sergiu Nădăban – Chitară.

Intrarea este liberă la ambele concerte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.