Consumatori fără apă caldă sau fără apă deloc, în Timişoara şi judeţul...

Consumatori fără apă caldă sau fără apă deloc, în Timişoara şi judeţul Timiş. Lucrările anunţate de Aquatim şi Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Noi avarii în rețeaua de alimentare cu apă. Locuitorii de pe străzile Ciprian Porumbescu, Dimitrie Paciurea, din Timișoara, precum și cei din localitățile Remetea Mare și Recaș, nu vor avea apă astăzi până la ora 15.00.

Tot azi, până la ora 18, consumatorii de pe străzile Grigore Alexandrescu şi Calea Torontalului nu vor avea apă deoarece sunt lucrări de conectare a conductelor.


„Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe Calea Torontalului, porțiunea dintre Vlad Bănățeanu și Aviasan, precum și pe străzile Aurel Pop și Grigore Alexandrescu, porțiunea dintre Calea Torontalului și Aleea Viilor”, anunţă Aquatim.

Mâine, în Moșnița Nouă, apa va fi întreruptă între orele 9-15 pe străzile Sânziana, Strada Grânelor, Porumbului, Orzului, Secarei, Grâului, Ogorului, Ţarinei, Pipăruş și Aleodor. Sunt lucrări de conectare conducte pe strada Ogorului.

De asemenea, Colterm S.A.-în insolvență a anunțat noi lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”. Apa caldă de consum e întreruptă până la ora 16.00, la PT 37. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: str. Felix – nr. 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15; str. Cugir – nr. 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.