Decizia Tribunalului Timiș în dosarul ”jupânilor” afacerilor imobiliare din Giroc – Puiu...

Decizia Tribunalului Timiș în dosarul ”jupânilor” afacerilor imobiliare din Giroc – Puiu Minda și ”Mimo”

2
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș s-a pronunțat, astăzi, în două dosare în care cei mai mari afaceriști imobiliari din Giroc – Ioan Pascu, cunoscut ca Puiu Minda, și  Al Shawish Mueen ”Mimo” – au formulat plângeri împotriva deciziei procurorului în dosarul în care sunt puși sub acuzare.

Vă reamintim că arhitectul comunei, Florin Roman, i-a denunțat la DNA Timișoara pe cei doi că i-au oferit 100.000 euro pentru a elibera adeverințe că parcele din extravilanul Girocului sunt în intravilan pentru că plănuiau să vândă terenul cu de zece ori prețul cu care-l achiziționau de la proprietar.


Întreaga discuție a fost înregistrată de Roman care apoi a predat-o anchetatorilor.

Puiu Minda și ”Mimo” au fost puși sub control judiciar de procurorul de caz, ia cei doi au contestat deciziile în instanță. Avocații celor doi au susținut în fața Tribunalului Timiș că nu este vorba decât de un abuz al anchetatorilor. Instanța a decis azi să respingă ambele plângeri pe motiv că sunt neîntemeiate și i-a obligat pe fiecare să plătescă 200 lei cheltuieli judiciare. Decizia este definitivă.

2 COMENTARII

  1. Numai atât, prea puțin ? Nu dejeaba se lauda Minda in primăvara ca ii are pe toți la mâna ( polițai,procurori, judecători și ceva parlamentari de Timiș).

  2. Puiu Minda este un lider care a condus cu o mana de fier tot ce misca in PCG,cu Boncu langa el si cu amenintari ca in filmele cu mafioti .A supus consilierii,primarul si pe Florin Roman
    Pe dezvoltatorii care din greseala au inceput constructii pe Giroc i-a ecscrocat,i-a amenintat si le-a luat banii ,a falsificat in mod continuu terenuri cu ajutorul lui Dorin Tudose (topograful)pe care le-a vandut si a obtinut profituri imense
    Are o avere imensa sub forma de bunuri imobile reprezentand terenuri in extravilan si intravilan pe raza comunei Giroc
    Cum a obtinut aceasta avere?
    Noi cei care am fost ecscrocati ,sa depunem plangere?,avem sansa sa ne recuperam prejudiciile?
    Cum sa conteste deciziile procurorului????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.