Dirty Shirt revine la Timișoara. Concert cu formația timișoreană Dincolo de Ziduri...

Dirty Shirt revine la Timișoara. Concert cu formația timișoreană Dincolo de Ziduri în deschidere

0
DISTRIBUIȚI
Dirty Shirt Foto: Anca Lungu

După o vară intensă, reprezentând țara noastră pe scenele celor mai mari festivaluri europene (Hellfest – Franța, Pol’and’Rock – Polonia, Reload – Germania, etc.), formația Dirty Shirt revine la Timișoara în cadrul celei de-a doua părți a turneului de lansare al celui mai recent material lansat „Get Your Dose Now!”. Concertul formației Dirty Shirt va avea loc sâmbătă 22 octombrie de la orele 19 la Casa Tineretului, iar în deschidere va cânta trupa Dincolo de Ziduri din Timișoara.

În luna mai a acestui an, cei de la Dirty Shirt au susținut un recital extraordinar În spatele Casei (Casa Tineretului), unde nebunia băieților care amestecă în cantități echilibrate porțiuni de folclor românesc sau maghiar cu bucățele de hardcore și nu metal a fost apreciată pe deplin de public. Alături de membrii formației pe scenă s-au mai aflat și Paula Gherasim (vioară Syn Ze Sase Tri, Raven’s Heart) și Anca Cosmescu (violă, Raven’s Heart), care au dat un plus de șarm sound-ului trupei.

Dincolo de Ziduri

Cu doi ani în urmă, formația timișoreană Dincolo de Ziduri a lansat un videoclip la piesa „Hai Sus“, melodie care a câștigat primul loc în cadrul Bega Music Festival 2019.


În cursul aceluiași an, formația a mai lansat un single acompaniat de un videoclip la piesa „Lux Vincit“, iar printre aparițiile lor în fața publicului s-a numărat și cea în cadrul unui concert umanitar desfășurat la Vineri 15, unde membrii trupei au cântat în campania umanitară „Împreună pentru Anda“. Formația Dincolo de Ziduri a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment.

„Urmează să lansăm un nou single intitulat «Stop joc», o piesă electrizantă cu care credem că se poate conecta oricine atât din punct de vedere muzical cât și din punct de vedere al textului. Piesa «Stop joc» face parte din noul album DDZ cu care suntem pe ultima sută de metri. Suntem mândri să spunem că tot albumul este produs și mixat în Timișoara. Timișoara merită mai mult! În cadrul albumului vom avea două piese realizate cu doi artiști superbi care vor înfrumuseța cu siguranță albumul nostru. Nu vreau încă să le dau numele, zic doar că unul este din București și unul din Timișoara. Lansarea oficială a albumului va fi la începutul anului viitor“, spune Johnny Kui din partea formației Dincolo de Ziduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.