Dominic Fritz: „În ultimii doi ani au intrat în bugetul local mai...

Dominic Fritz: „În ultimii doi ani au intrat în bugetul local mai multe fonduri europene decât în precedenții șapte ani la un loc”. Ce evită să menționeze

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, se laudă duminică, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, cu rata de asborbție a fondurilor europene reușită de municipalitate.

„În ultimii 2 ani, au intrat în bugetul local mai multe fonduri europene decât în precedenții 7 ani împreună. Mai exact, anul trecut și anul acesta am absorbit 270 de milioane de lei din bani europeni, față de 247 de milioane lei în perioada 2014 – 2020.


Bani care au fost cheltuiți pentru îmbunătățirea vieții timișorenilor: spații moderne pentru școli și spitale, pregătim infrastructura pentru anul Capitalei Europene și modernizăm secțiuni majore de infrastructură pentru toți participanții la trafic – pietoni, bicicliști și șoferi. În același timp ne pregătim pentru viitor. Am depus în acești doi ani, 23 de proiecte pentru finanțare din care 13 sunt deja aprobate, adică deja asigurați încă 130 milioane de lei care urmează să se transforme în săli de clasă confortabile, în saloane de spital moderne, în spații culturale și sociale în cartiere. Mulțumesc echipei din Primărie pentru tot acest efort. Fondurile europene reprezintă cel mai adesea garanția unor lucrări de calitate bună, monitorizare strictă și aducerea unor schimbări care răspund nevoilor cetățenilor unui oraș modern și european”, a transmis Dominic Fritz.

Edilul-șef uită să menționeze, însă, că toate fondurile europene intrate în bugetul local în intervalul menționat provin din proiecte inițiate în precedenta administrație.

3 COMENTARII

  1. fritz e lipsit de orice scrupule. știe doar propaganda minciuni gargară și aruncat praf în ochi. și e și un mic dictator în filiala userista de timiș. si asta spune multe despre caracterul lui

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.