Dragoș Moldovan a devenit solistul trupei Krypton: „Nu mă gândeam că o...

Dragoș Moldovan a devenit solistul trupei Krypton: „Nu mă gândeam că o să ajung să cânt alături de ei“

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României, a anunțat recent că este noua voce a grupului Krypton.

„Pe băieții de la Krypton i-am cunoscut în 2019, când am fost la un concert de al lor în club Quantic din București, dar trupa nu îmi era deloc străină. Țîn minte că prima dată când i-am auzit și văzut live a fost la TimRock în Timișoara, eu aveam 12 sau 13 ani, și au început concertul cu piesa «Fără Teamă», iar de atunci…mi s-a părut una dintre cele mai tari formații de heavy metal de la noi din țară. Nu mă gândeam că o să ajung să cânt alături de ei. Am ajuns să cântăm împreună… simplu… anul acesta, chiar de ziua mea, în data de 23 august , Eugen Mihăescu, chitaristul și fondatorul trupei mi-a scris un mesaj pe Facebook, după care am vorbit la telefon și cam asta a fost. În urmă cu două săptămâni ne-am văzut pentru prima dată la repetiții, la Toplița, piesele au sunat și mi s-au potrivit foarte bine, iar săptămâna aceasta sunt la București unde din nou repetăm și avem un mic turneu de promovare pe la câteva emisiuni TV. Urmează să lansăm și o piesă, iar primele concerte sunt în 25 Noiembrie la Versus Pub, Galați, iar în 26 Noiembrie la festivalul Top T-Buzău“, ne-a declarat artistul.

Recent, Dragoș Moldovan a susținut două concerte alături de formația Pandora la Timișoara și Arad.


Evenimentul din Timișoara a fost inclus în proiectul Lost Tapes. Cea de-a două ediție a acestui inedit proiect va avea parte de un vinil cu imprimări ale unor artiști din Timișoara care au activat după anul 2000.

„Da, ne-am bucurat de invitația celor de la Noi Re-Creăm să cântăm în cadrul proiectului «Lost Tapes». Concertul a avut loc În Spatele Casei, iar dacă tot ne am reîntâlnit pentru acest concert, am zis că e păcât să cântăm doar o dată, așa că am cântat și la Arad. Deocamdată este greu de zis dacă urmează să mai pregătim ceva sau va rămâne doar amintirea frumoasă a acestor două concerte“, a spus câștigătorul concursului Vocea României.

La sfârșitul anului trecut, artistul a apărut și în opereta „Silvia”, care a fost interpretată de studenții Universității de Vest – Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, sub îndrumarea conf. univ. dr. Mariana Șarba, unde a interpretat rolul lui Edwin, prințul austriac care se îndrăgostește de Silvia, cântăreața de cabaret. Pe lângă proiectele sale diverse, Dragoș Moldovan se concentrează și pe activitatea alături de trupa sa.

„Întotdeauna am spus că trupa mea rămâne pe primul loc, am niște colegi super faini alături de care am cântat anul asta mai des că oricând și sperăm că și anul viitor să cântăm cel puțin la fel de des. Pregătim un turneu în februarie-martie de lansare a albumului și în rest… cum am spus, vrem să cântăm cât mai mult și în cât mai multe orașe din țară. La sfârșitul anului trecut am apărut în opereta Silvia. Pentru mine a fost o experiență foarte interesantă și provocatoare, deoarece a fost ceva nou. Deocamdată sunt foarte prins cu trupa mea și Krypton, și alerg dintr un oraș în altul și de la un concert la altul, iar asta nu îmi permite să mă ocup și de altceva“, a mai adăugat Dragoș Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.