Eveniment special cu ocazia aniversării a două decenii de activitate a Centrul...

Eveniment special cu ocazia aniversării a două decenii de activitate a Centrul Cultural German Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Centrul Cultural German Timișoara și Societatea Culturală Româno-Germană Timișoara aniversează în 28 octombrie, începând cu ora 18:30, două decenii de existență pe scena culturală timișoreană. Evenimentul va fi sărbătorit la pavilionul ISHO de pe bulevardul Take Ionescu, la numărul 46 C, cu un „live-drawing-concert” cu Reinhard Kleist (foto) din Berlin și Maryliss&Cover Group din Timișoara.

Reinhard Kleist este designer grafic și ilustrator din Germania, printre cele mai cunoscute lucrări ale sale numărându-se creații bazate pe Johnny Cash – „I See a Darkness”, Der Boxer – „Die wahre Geschichte des Hertzko Haft”, Der Traum von Olympia – „Die Geschichte von Samia Yusuf Omar”, Nick Cave – „Mercy on me” și „Starman”, un roman grafic despre viața lui David Bowie.


El a primit deja de trei ori premiul Max-und-Moritz, de două ori pentru cea mai bună producție proprie și o dată pentru cel mai bun ilustrator de benzi desenate, iar în 2013 a primit premiul pentru cultură Berliner Bär.

Timișorenii de la Maryliss&Cover Up vor prezenta un program muzical cu Maryliss (Maria Avramescu) – voce, Silviu Dan Iliescu- chitară, Daniel Biru – clape, Cosmin Valeriu Motișan – bas și Florin Crancu – tobe.

Totodată, va fi organizată și o expoziție retrospectivă, care va prezenta cei 20 de ani de activitate a Centrului Cultural German, și va fi însoțită de articole de presă despre înființarea și istoria Societății Culturale Româno-Germane din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.