Evenimente pe trei scene la Univibes. Concerte cu Alternosfera și mulți alți...

Evenimente pe trei scene la Univibes. Concerte cu Alternosfera și mulți alți artiști, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Alternosfera va susține un concert în cadrul evenimentului Univibes

Tradiția concertelor organizate la începutul anului universitar de către UVT sub genericul „Univibes” continua și în acest an cu trei scene, mix de genuri muzicale, ritmuri electrice, acustice, rock, blues sau d’n’b, videomapping, proiecții de scurtmetraje, jocuri & activități, zone de food & drinks, toate acestea întâmpină studenții și publicul timișorean în spațiile din incinta sediului central al Universității de Vest din Timișoara, pentru un început de an universitar ca la carte.

Evenimentul va avea loc luni, 3 octombrie, cu începere de la ora 16, iar invitații speciali sunt Alternosfera, una dintre cele mai îndrăgite trupe rock de limbă română. Alternosfera a fost fondată în 1998.


Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent trei membri din formula iniţială: Marcel, Marin şi Dumitru. Primul album, „Oraşul 511” a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr. 511, unde formaţia îşi avea sala de repetiţie. Albumul include piesa „Wamintirile”, single ce a „invadat” posturile de radio și televiziune din România. Doi ani mai tarziu, Alternosfera lansează „Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică”. Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creaţia sa, iar in toamna lui 2008 lansează EP-ul „Flori din groapa Marianelor”. Albumul „Virgula”, lansat in 2012, reprezintă prima parte dintr-un triptic conceptual al formaţiei Alternosfera, numit ePIsodia, ce cuprinde 3 CD-uri: „Virgula”, „3” şi „14”. „Arhitectul din Babel” este cel de-al șaselea album al trupei. A fost lansat în 2019 printr-un show de proporții la Arenele Romane și cuprinde piesele „Lucis”, „Fântânile”, „Amanet” etc.

Alături de cei de la Alternosfera, la ediția din acest an a evenimentului Univibes vor mai fi prezenți  FC DNB 2022 (Gojira & Planet H feat. Psihotrop), Ada Milea & Bobo Burlăcianu, Amalia Gaiță, Raven’s Heart, KiNDLEiN, DJ Cra, George Allen, K-lu și dj KuKy, iar participarea la eveniment este liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.