Explozie într-un bloc de garsoniere – un bărbat grav rănit, patru locuințe...

Explozie într-un bloc de garsoniere – un bărbat grav rănit, patru locuințe afectate

0
DISTRIBUIȚI

Alertă, în această seară, în jurul orei 21:45, când un apel la 112 a anunțat producerea unei explozii la o garsoniera situată la parterul unui bloc de 4 etaje, de pe strada Cenad din municipiul Arad.

La fata locului s-au deplasat două echipaje de stingere și un echipaj SMURD TIM din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad.

”În urma exploziei, salvatorii au găsit în locuință un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani care a fost extras și preluat de echipajul medical.


Victima prezintă arsuri pe 80% din suprafața corpului, este conștientă și a fost transportată la Spitalul Județean Arad de către echipajul SMURD TIM. Incendiul produs în urma exploziei a afectat o încăpere a garsonierei și o parte din mobilier, iar suflului exploziei a degradat 3 uși ale apartamentelor învecinate”, se arată în comunicatul ISU Arad.

Toate persoanele aflate în imobil s-au autoevacuat fără a necesita îngrijiri medicale. Incendiul a fost lichidat. iar cauza probabilă a fost stabilită ca fiind „explozie, urmarea a acumulării de gaze”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.