Expoziție cu străzile din Amsterdam la Timișoara: Radu Carnaru prezintă Solitude ...

Expoziție cu străzile din Amsterdam la Timișoara: Radu Carnaru prezintă Solitude FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-830518283">

La sfârșitul săptămânii trecute Casa Artelor din Timișoara a fost gazda vernisajului expoziției Solitude realizată de Radu Carnaru, care constă într-o serie de imagini surprinse pe străzile din Amsterdam în decursul ultimilor două ierni de pandemie.

“Prin fotografiile de față am încercat să arăt că în ciuda timpurilor dificile prin care am trecut cu toții în ultimii ani, liniștea și solitudinea rezultate conțin un mare potențial de a deveni mai prezenți și de a oferi mai multă atenție lucrurilor pe care în viața încărcată de zi cu zi le-am trece cu vederea”, spune autorul acestei expoziții care poate fi vizitată la Casa Artelor până în data de 1 noiembrie. Expoziția a fost prezentată de Dorel Găină și Gheorghe Șfaițer.

Radu Carnaru este un fotograf de modă autodidact ce s-a născut în Timișoara în 1987. După ce a a absolvit Universitatea Politehnică și a obținut diploma de inginer de sistem, Radu a plecat la Londra pentru a studia la Academy of Media and Film și actualmente este stabilit la Amsterdam.

Foto: Daliana Iacobescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.