Expoziţie foto cu tematică sportivă, în premieră la Lugoj. Un mare campion,...

Expoziţie foto cu tematică sportivă, în premieră la Lugoj. Un mare campion, invitat la expunerea cadrelor lui Gabriel Brezeanu

0
DISTRIBUIȚI

Piaţa Iosif Constantin Drăgan, din Lugoj, va fi animată în weekend de fotografiile marca Gabriel Brezeanu.


Este prima expoziţie cu ipostaze strict din lumea sportului organizată în municipiul de pe Timiş iar la vernisaj va fi prezent şi Flavius Biea, deţinătorul mai multor titluri în boxul profesionist.

Deschiderea expoziţiei e mâine, 14 octombrie, de la ora 17.00, în piața „Iosif Constantin Drăgan”. Cei prezenţi îl vor putea cunoaşte pe Flavius Biea, pugilist și deținător a patru centuri de campion IBA, totodată campion WBC Continental şi WBA Continental, dar şi pe sportivii de la CSM Lugoj.

Evenimentul este dedicat publicului de toate vârstele și își propune crearea unui mediu optim pentru educarea și dezvoltarea culturii sportive.

Progrmaul de vizitare a expoziţiei stradale este: 14 octombrie – 17:00-21:00; 15 octombrie – 10:30-18:30; respectiv 16 octombrie 2022 – 10:30- 18:30.

Proiectul este organizat de Asociația Culturală Tu și Eu, și finanțat din bugetul local al municipiului Lugoj. Gabriel Brezeanu este un fotograf originar din Timişoara şi care a colaborat inclusiv cu publicaţia noastră. A surprins în cadrele sale în ultimii ani majoritatea evenimentelor importante din vestul ţării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.