Femeie care a furat produse scumpe de două ori din același magazin,...

Femeie care a furat produse scumpe de două ori din același magazin, prinsă de polițiștii timișeni

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au reținut vineri o femeie, în vârstă de 42 de ani, bănuită de furt. Acesta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

„La data de 30 septmebrie 2022, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au depistat în oraș o femeie, în vârstă de 42 de ani, banuită de săvârșirea infracțiunii de furt, aceasta fiind condusă la sediul secției de poliție pentru audieri.


În fapt, în data de 7 septembrie 2022 și în data de 22 septembrie 2022, aceasta ar fi sustras din supermarket-ul situat pe strada Republicii din orașul Sânnicolau Mare, băuturi alcolice și produse cosmetice, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.950 de lei”, a transmis IPJ Timiș.

Bănuita a fost reținută pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a femeii și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.