Fete de aur: ACS Floreta Timişoara a câştigat şi ambele titluri naţionale...

Fete de aur: ACS Floreta Timişoara a câştigat şi ambele titluri naţionale la floretă feminin U15

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frscrima.ro

ACS Floreta Timişoara e cel mai bun club de floretă destinat „Speranţelor” din ţară. Clubul privat de pe Bega a câştigat în weekend ambele titluri U15 la feminin, după ce zilele trecute au dat şi campionii din competiţiile destinate băieţilor.

Ieri, în sala Floreasca (Bucureşti), Alexandra Adoch (ACS Floreta Timișoara) a câștigat titlul național al categoriei U15 la floretă feminin individual după o finală cu Karina Liţă, de la Triumf Bucureşti, scor 15-10.


Pe podium au mai fost Ioana Barbu şi Ilia Blaga, din Bucureşti, respectiv Cluj. Următoarea clasată la individual din oraşul de pe Bega a fost tot de la ACS Floreta – Maya Marişescu (locul 5). În timp ce Miruna Husu s-a clasat pe 6 iar Karina Tal, pe 9, ambele de la CSU Poli. Amalia Maciu (Floreta Tim.) a încheiat pe 17.

Titlul pe echipe s-a decis azi după o finală Timişoara – Cluj, mai exact ACS Floreta (Adoch, Marişescu, Maciu) a înfruntat şi a câştigat cu 45-38 în faţa fetelor de la CSM Cluj. Locul 3 a revenit echipei ACSS Aramis. CSU Poli s-a clasat pe 5 cu echipa formată din Husu, Tal şi Al. Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.