Formația maghiară Station U2 Tribute susține un turneu în vestul țării cu...

Formația maghiară Station U2 Tribute susține un turneu în vestul țării cu hituri din repertoriul celebrei trupe irlandeze

0
DISTRIBUIȚI

Formația maghiară Station U2 Tribute va susține un turneu în vestul României, cântecele celebrei trupe irlandeze al cărei frontman este Bono urmând să fie auzite de către melomanii din Timișoara, Arad și Oradea.

Trupa maghiară s-a născut la inițiativa lui László Csákvári (Laca) și a fratelui său Gábor Csákvári (Gaben), iar la începutul carierei trupa maghiară Station a interpretat alături de piese din repertoriul U2 și cântece proprii. În 1999 formația a susținut un recital în fața a cinci mii de spectatori în Szeged, în deschiderea concertului susținut de Ferenc Demjén. Începând din 2010 trupa maghiară poartă numele de Station – U2 Tribute Band și a susținut o serie de concerte – tribut care s-au bucurat de succes.

Recent, solistul formației U2, Bono, a dezvăluit într-un interviu acordat pentru The New York Times Magazine că trupa a terminat de înregistrat un nou album care poartă numele de „Songs of Ascent“, dar nu a precizat nicio dată despre lansarea acestuia.


Cel mai recent disc al trupei a apărut în 2017 sub numele de la Songs of Experience. De-a lungul anilor formația irlandeză U2 a lansat 14 albume de studio și a vândut peste 150 de milioane de discuri în întreaga lume. Au câștigat 22 de premii Grammy și au fost incluși în Rock and Roll Hall of Fame în primul lor an de eligibilitate.

Turneul formației maghiare Station U2 Tribute debutează în Timișoara în data de joi 3 noiembrie la Casa Del Retro, recitalul urmând să se desfășoare cu începere de la ora 20. Următoarele opriri în vestul țării vor avea loc la Arad în 4 noiembrie la Club Flex și la Oradea la Moszkva Kávézó în 5 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.