Întreruperi în furnizarea apei în Timişoara şi judeţul Timiş. Avarii şi intervenţii...

Întreruperi în furnizarea apei în Timişoara şi judeţul Timiş. Avarii şi intervenţii programate, anunţate de Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Se anunță o nouă săptămână cu avarii și intervenții Aquatim care duc la întreruperea furnizării apei pentru o parte din clienții din Timișoara și județul Timiș.

Astăzi, până la ora 15.00, din cauza unor avarii, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Cerna, Podeanu, D.Gherea, Izlaz, S.Bocu, Lirei, Amicitei, Osman şi Afirmării, din Timişoara, precum şi cei din localităţile Giarmata, Moșnița, Herneacova şi Urseni.


Pe străzile Orşova şi Dej, tot din Timişoara, apa e întreruptă până la 17.00. Sunt lucrări de „deviere conductă pe strada Orșova, în dreptul Punctului Termic. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Orșova, Dej și la Punctul Termic 136”.

De asemenea, până la ora 14.00, apa e întreruptă pe străzile Vâlcele, Țarinii, Calea Bichigiului şi Sirul Begheiului, din Făget, ca urmare a unor lucrări de spălare a reţelei de distribuţie. Din acelaşi motiv, zilnic între orele 9-15 săptămâna aceasta, e întreruptă apa în Recaş, dar şi la Balinţ, până la ora 16.00 azi.

În Moşniţa Nouă sunt întreruperi cauzate de lucrările de „conectare conducte la intersecția străzii Lucia cu DJ 592. Se va opri apa și pe străzile Iederei, Gărâna, Farmaciei, Macului și Mărășești”, dar şi pe Lucia, Str. Domașnea, Teregova, Inului, Cânepei, Ursului, Dognecea,  Criciova, Adamclisi, Armeniș, Bârna, Popandaului şi Sofia, până la ora 16.

Mâine, apa va fi întreruptă şi Bd. Cetăţii din Timişoara, între orele 9-15: Sunt lucrări la conductele de pe porțiunea dintre străzile Martir Petru Domășneanu și Calea Bogdăneștilor. „Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a Bulevardului Cetății, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Cetății, pe porțiunea dintre strada Cloșca și Calea Bogdăneștilor, în timp ce presiunea va fi redusă pe străzile Horia, Macilor, Martir Petru Domășneanu, Calea Bogdăneștilor, Aprodul Movilă, Sibiu, Dunărea, Făgăraș, Franyó Zoltán, Chișinău și Bogdan Petriceicu Hasdeu”, informează Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.