Noi întreruperi în furnizarea apei în Timişoara şi în câteva localităţi din...

Noi întreruperi în furnizarea apei în Timişoara şi în câteva localităţi din judeţul Timiş. Programul intervenţiilor

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat noi modificări în programul echipelor de intervenţii, ca urmare a unor avarii şi alte lucrări. Atfel, azi apa e întreruptă pe străzile Calea Sever Bocu, Victor Hugo, din Timişoara, și în Săcălaz, Moșnița Nouă, Utvin și Petrovaselo, până la ora 15, din cauza unor avarii.

Reamintim că tot până la aceeaşi oră, sunt lucrări la conductele de pe porțiunea dintre străzile Martir Petru Domășneanu și Calea Bogdăneștilor.


„Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a Bulevardului Cetății, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Cetății, pe porțiunea dintre strada Cloșca și Calea Bogdăneștilor, în timp ce presiunea va fi redusă pe străzile Horia, Macilor, Martir Petru Domășneanu, Calea Bogdăneștilor, Aprodul Movilă, Sibiu, Dunărea, Făgăraș, Franyó Zoltán, Chișinău și Bogdan Petriceicu Hasdeu”, informează Aquatim.

Zilnic, până vineri, în Recaş, sunt lucrări de spălare a reţelei de distribuţie în acelaşi interval orar 9-15. Altfel, miercuri, 12 octombrie, din acelaşi motiv, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Voiteg, iar joi, 13 octombrie, în același interval orar se va opri apa în Liebling, Cerna și Iosif. Tot joi, pe Calea Bogdăneştilor, Madona şi Tacit, din Timişoara, apa e întreruptă între orele 8-18 pentru lucrările „de conectare conducte la intersecția Căii Bogdăneștilor cu strada Tacit. Apa se va opri și pe strada Titus Livius”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.