„Leii din Banat” au un nou meci pe plan intern cu o...

„Leii din Banat” au un nou meci pe plan intern cu o participantă în eurocupe

0
DISTRIBUIȚI
SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara a învins CSM Oradea pe Bega în urmă cu cinci zile iar acum are duel cu o altă participantă în FIBA Europe Cup. Mâine, „leii” înfruntă sub panou, în deplasare, CSO Voluntari.

Ilfovenii vin după o victorie proaspătă pe plan continental, 75-60 cu suedezii de la Norrkoping, dar bănăţenii au şi ei atuul unui start de sezon perfect, cu victorii pe linie în toate competiţiile, inclusiv Alpe Adria Cup.

„Pentru noi toate meciurile sunt importante și dificile.


Bineînțeles, CSO Voluntari se înscrie în grupul formațiilor grele din campionatul românesc, echipă care în ultimele două sezoane a cucerit două trofee și a jucat finala Ligii Naționale și echipă angrenată în cupele europene. Noi, însă, trebuie să mergem acolo pentru a juca un baschet cât se poate de bun, de calitativ și să fructificăm la maximum șansele pe care le avem”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul principal al SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

„Leii din Banat” sunt pe primul loc în Conferinţa B a LNB, cu şase puncte, în timp ce ilfovenii ocupă locul 5, cu trei puncte. Meciul CSO Voluntari – SCM Timişoara se dispută sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 19.00, în sala „Gabriela Szabo”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.