Mai multe străzi din nordul Timișoarei, fără apă caldă vineri

Mai multe străzi din nordul Timișoarei, fără apă caldă vineri

0
DISTRIBUIȚI

Societatea Colterm a anunțat că, „în vederea executării de lucrări aferente proiectului «Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II», suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, în data de 07 octombrie 2022, de la ora 08:00 până la ora 18:00, la PT40”.

Mai exact, vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Holdelor (nr.


20 și A18), Constantin cel Mare (A13); Ion Ionescu de la Brad (bl. A3, A4, A5, A6), Luminița Boțoc (bl. A19, A20, A22, A23) și Martir Constantin Zăbulică (bl. A10, A11, A14, A15, A16, A17).

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a comunicat Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.