Mai multe zone din Timișoara, fără apă caldă marți

Mai multe zone din Timișoara, fără apă caldă marți

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat că în urma unor defecțiuni, dar și a unor lucrări la rețeaua electrică și de modernizare a sistemului centralizat de termoficare, mai multe străzi din Timișoara nu vor avea apă caldă marți.

„Având in vedere notificarea transmisă de către E-Distributie Banat referitoare la faptul că în ziua de marți, 11 octombrie 2022, între orele 09:00 – 17:00, sunt planificate lucrări în rețeaua de medie tensiune la Punctul Termic 7A, astfel că va fi întreruptă furnizarea apei calde de consum la punctul termic amintit. Mai exact, vor fi afectați consumatorii arondați bulevardului Revoluției și străzii Martir Leontina Bînciu”, a transmis Colterm.

Tot marți, 11 octombrie 2022, în intervalul 08:00 – 12:00, se întrerupe furnizarea apei calde de consum la punctul termic 38, pentru remedierea unor defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara.


Vor fi afectați consumatorii care locuiesc de următoarele străzi: Constantin cel Mare – parțial, Holdelor, Martir Alexandru Chorosi, Martir Ioan Mariutac, Constantin Rădulescu Motru, Pomiculturii.

De asemenea, între orele 07:30 – 17:30, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, se întrerupe furnizarea apei calde de consum la PT 20, 71, 72, 73, 74, 74A, 75, Spitalul „Victor Babeș” și la Institutul de Boli Cardiovasculare. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Baader, Drăgășani, Golescu, Înfrățirii, Take Ionescu, Virtuții, Tapia, Dorobanților, Lugojului, Renașterii, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului Tibiscum, Basel, Geneva, Lorena, Samuel Micu, Zurich, M. Kogălniceanu, Viorelelor, George Bacovia, Alexandru Miletici, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr, Intrarea Zoltan Kodaly, Valea Behelei.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, mai spune comunicatul societății de termoficare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.