Mai multe zone din Timișoara, fără apă caldă în prima zi a...

Mai multe zone din Timișoara, fără apă caldă în prima zi a săptămânii

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat că, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, „suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în ziua de luni, 3 octombrie 2022, de la ora 8:00 până la ora 18:00, la punctele termice 98 și SDM”. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Eternității, Arh. V. Vlad, Calea Șagului, Steaua, Mart. H. Sporer, Bujorilor, Izlaz, Arh.


D. Marcu, Florilor.

Tot luni, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum, după cum urmează:

– între orele 8:00 – 20:00, la punctele termice 13, Diana și 50. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile Bv. Eroilor de la Tisa, P-ța Petofi, 1 Decembrie, FC Ripensia, Cluj, Diana, Retezat, Vâlcea, A. Saligny, Craiova, Martir C. Lungu, Tineretului, Constanța, Feleacul, Surorile Martir Caceu;

– între orele 8:00 – 16:00, la PT 75. Vor fi afectați consumatorii care domiciliază pe străzile: Dorobanților, George Bacovia, Intrarea Zoltan Kodaly, Simion Bărnuțiu.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, vă mulțumim pentru înțelegere și vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului”, a transmis Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.