Moldovenii de la Alternosfera susțin un concert special la Timișoara, la Opera...

Moldovenii de la Alternosfera susțin un concert special la Timișoara, la Opera Națională

0
DISTRIBUIȚI

Seria de concerte Theatroll| Corbul Troian pe care formația Alternosfera din Republica Moldova le susține în cele mai frumoase săli de teatru, operă și filarmonică din țară, ajunge și la Timișoara, evenimentul fiind programat să se desfășoare miercuri, 2 noiembrie, de la ora 20, la Opera Națională Română.

Proiectul Theatroll | Corbul Troian a fost lansat la finalul lunii septembrie prin două evenimente de anvergură la Opera Națională Română din București, iar în cadrul acestora sunt prezentate piese din discografia trupei, reinterpretate și cântate alături de orchestră.

„THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră.


Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise“, spun membrii formației.

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent componența Marcel Bostan – voce, clape, Marin Nicoara – chitara, Sergiu Aladin – chitara, Dumitru Costin – bass și Nick Russu – tobe. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Flori de mai, Fântânile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.