Momente speciale în amintirea lui Adi Bărar la Timișoara și Montreal :...

Momente speciale în amintirea lui Adi Bărar la Timișoara și Montreal : „Nu te vom uita!“

0
DISTRIBUIȚI
Fanii canadieni ai formației Cargo i-au adus un omagiu lui Adi Bărar Foto: Iotza Drăghici

Fanii regretatului muzician Adi Bărar au organizat, ieri seară, două acțiuni inedite în amintirea artistului care a fondat formația Cargo, evenimentele fiind organizate la Timișoara și Montreal (Canada).

La Timișoara, fanii trupei Cargo au pus la cale un remember Adi Bărar care s-a desfășurat la ClubHouse Hells Angels, unde a avut loc un jam session susținut de Chris Irinoiu ( chitară), Kombel Cramba ( bass ) și Mirela Iacob ( voce) și o inedită tombolă realizată cu ajutorul membrilor familiei regretatului artist, în urma căreia cei prezenți s-au ales cu o serie de obiecte vestimentare ce i-au aparținut artistului alintat de către prieteni Barezze.

La Timișoara a avut loc un remember Adi Bărar Foto: Corneliu Vaida

Evenimentul din Montreal a avut loc cu prilejul primului concert susținut de membrii formației Cargo în Canada, care a avut loc ieri noaptea și a fost imortalizat printr-o fotografie postată pe rețelele de socializare de către Iotza Drăghici, unul din timișorenii stabiliți de mulți ani peste Ocean.


„Adi Bărar nu te vom uita!“ a fost mesajul pe care membrii comunității românești din Canada l-au transmis cu această ocazie.

Turneul canadian al formației Cargo continuă cu alte recitaluri care vor avea loc mâine 9 octombrie la Niagara Falls și în data de 10 octombrie la Calgary.

În luna noiembrie a anului trecut, în Canada, a avut loc un concert special dedicat memoriei lui Adi Bărar. În cadrul evenimentului care a avut loc la Montreal o serie de muzicieni români care trăiesc peste Ocean – printre care s-au numărat și binecunoscuții Ramon Radosav, Raul Dudnic și Joe (Zsolt) Gaspar – i-au adus un omagiu fondatorului trupei Cargo. În luna mai a acestui an comunitatea românească din Canada a organizat un alt eveniment dedicat formației timișorene Cargo, în cadrul căruia s-a lansat DVD-ul filmat anul trecut .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.