Napolitane cu cremă de alune de pădure, retrase de la vânzare de...

Napolitane cu cremă de alune de pădure, retrase de la vânzare de un mare lanț de magazine. A fost detectată Salmonella

0
DISTRIBUIȚI

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost retras de Lidl, indiferent de termenul de valabilitate, după ce, în urma analizelor, s-a detectat Salmonella Typhimurium. Produsul poate fi returnat în magazine fără prezentarea bonului fiscal.

Informarea trimisă ANSVSA, producătorul Pak Rampart d.o.o.


recheamă preventiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“, indiferent de termenele de valabilitate și loturi.

În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat și a scos produsul de la vânzare, potrivit informării. Acesta poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare.

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost distribuit în toată rețeaua de magazine Lidl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.