Operațiune antidrog mamut, organizată de DIICOT în vestul României. Peste 150 de...

Operațiune antidrog mamut, organizată de DIICOT în vestul României. Peste 150 de persoane sunt vizate de investigații

1
DISTRIBUIȚI

DIICOT a organizat în această dimineață o operațiune antidrog mamut – se efectuează 82 de percheziții în 12 județe din România, inclusiv din vestul țării.

Dosarele instrumentate de Serviciile Teritoriale DIICOT Alba, Cluj și Galați și Biroul Teritorial Sibiu vizează comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii. În operațiune sunt implicați și polițiștii de la BCCCO Timișoara. În tipul descinderilor, au fost descoperite mai multe „ferme” de cannabis.

Peste 150 de persoane urmează să fie duse la audieri la finalizarea perchezițiilor.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform unui comunicat DIICOT, procurorii de la Serviciul Teritorial Alba Iulia, împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia efectuează 35 de percheziții domiciliare, în județele Alba și Cluj, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.


Sunt vizate persoane, care în perioada 2021 – 2022 au procurat, deținut și comercializat droguri din categoria celor de risc (canabis), dar și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori din Alba Iulia, Aiud, Teiuș, Turda, Gherla, precum și în mai multe localități din zona Munților Apuseni.

Alte 36 de percheziții au loc la Turda, Câmpia Turzii și comuna Mihai Viteazu, județul Cluj și în județul Maramureș, șapte percheziții în județul Galați și patru percheziții în județul Sibiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.