Operațiune ca-n filme pentru capturarea unui urmărit internațional pe DN 6. Descoperire...

Operațiune ca-n filme pentru capturarea unui urmărit internațional pe DN 6. Descoperire surpriză în mașina suspectului

1
DISTRIBUIȚI

Operațiune ca-n filme în această după amiază, pe DN 6 – polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au depistat în zona localității Slatina- Timiș, un autoturism înmatriculat în județul Caraș-Severin, al cărui șofer era căutat de autoritățile din Ungaria.


Pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare pentru trafic de migranți. În momentul în care mașina a oprit, aparent pentru un control de rutină, polițiștii au întins pe șosea, în fața roților din spate sistemul anti-pneuri. Asta pentru a fi siguri că nu va reuși să scape.

În mașina bărbatului în vârstă de 23 de ani au fost găsite două seturi diferite de plăcuțe cu numere de înmatriculare auto, telefoane mobile, un spray iritant- lacrimogen, un cuțit, precum și o rozetă metalică de tip box.

Bărbatul a fost imobilizat imediat și dus la Poliție, fiind demarate procedurile de extrădare. Bărbatul urmează să fie prezentat Curții de Apel Timișoara pentru confirmarea mandatului european.

1 COMENTARIU

  1. Nu e nici criminal nici traficant de fete ori de droguri. Dimpotrivă, ajuta niste familii sa ajungă în țara lor dorită!
    In loc să vinati SOFERII CRIMINALI CARE NE OMOARĂ PE SOSELE GONIND FARA OPRELIȘTI, cu tot felul de bolizi puternici precum in Vestul Sălbatic, voi alergați după niște transportatori de la Oravița pina la Nădlac.
    Asta e Politia lui politrucul de BODE, masluitor de contracte babane ptr prietenii lui Iohannis (vezi 600 BMWuri de la Michael Schmidt)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.