Parcursul de senzaţie al „leilor”, încheiat în Ilfov. SCM Timişoara, învinsă de...

Parcursul de senzaţie al „leilor”, încheiat în Ilfov. SCM Timişoara, învinsă de CSO Voluntari

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara a avut un start excelent de sezon – cu opt victorii în toate competiţiile. Seria de vis nu a continuat însă în această seară în sala „Gabriela Szabo”. Gazda CSO Voluntari a reuşit să-i ţină la distanţă pe „lei” şi a câştigat disputa din Conferinţa B a Ligii Naţionale, scor 72-65.

Neînvinşi până acum în stagiunea 2022-23, „leii” au avut parte de un nou meci greu, în Ilfov de această dată.


Gazdele din Voluntari au început mai bine şi au câştigat primul sfert cu opt puncte diferenţă (scor 21-13). Sfertul 2 le-a aparţinut bănăţenilor (19-20). La pauză avantajul amfitrionilor a fost astfel de şapte puncte. Ecart păstrat şi după a treia bucată din patru a partidei. Ultimele zece minute s-au reluat de la scorul de 60-53 în favoarea celor de la CSO. Cu mai bine de patru minute şi 30 de secunde rămase din meci alb-violeţii s-au apropiat la doar patru puncte de Voluntari prin coşul lui Lazar (63-59), asta după o perioadă de trei minute de secetă pentru ambele tabere. Dar după acest moment gazdele au reuşit să încline balanţa în favoarea lor şi să ajungă chiar la +11 iar timişorenii nu au mai reuşit decât să reducă din ecart.

Americanul Nikola Gajic a fost coşgheterul bănăţenilor şi al partidei, cu 15 puncte. Acesta a fost urmat la capitolul reuşite, dintre colegi, de: McCllelan 14 pt., Djokovic 13, Kesar 12, E. Petrescu 6, Lazar 3 şi Mirkovic. Cel mai bun realizator al ilfovenilor a fost Sarunas Vasiliauskas, cu 13 puncte.

Pentru SCM a fost primul eşec stagional, dar cel puţin deocamdată echipa de pe Bega rămâne lideră de conferinţă, cu şapte puncte din patru jocuri. Alte formaţii din spate au însă chiar şi două jocuri în minus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.