Pasionații de fotografie, invitați să participe la o nouă ediție a concursului...

Pasionații de fotografie, invitați să participe la o nouă ediție a concursului „Cea mai frumoasă casă din Banat”

0
DISTRIBUIȚI

Muzeul Național al Banatului a inițiat cea de-a treia ediție a concursului de fotografie „Cea mai frumoasă casă din Banat”, care se va finaliza în data de 7 noiembrie.

Concursul se adresează atât fotografilor profesioniști cât și amatorilor, precum și copiilor sau adulților. Fotografiile caselor din Banatul istoric, împreună cu datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și titlul fotografiei (fotografiilor) destinate concursului se pot trimite pe adresa de e-mail concursmnab@gmail.com.


Concurenții pot participa cu cel mult trei propuneri la concurs, iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. În ultima săptămână a concursului, publicul va putea vota fotografiile preferate.

Termenul limită pentru trimiterea fotografiilor este de 31 octombrie iar data în care se vor anunța câștigătorii este 7 noiembrie. Juriul este alcătuit din arheologul Dan Leopold Ciobotaru, fotograful Milan Șepețan, muzeograful Corina Cranciova, artistul plastic  Giulia Delcea și public, care-și va spune părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe Muzeul Național al Banatului | Facebook.

Premiile, constând în cărți și obiecte de artă, vor fi în valoare de 15.000 lei, și vor fi împărțite astfel: locul I – 5.000 lei; locul II – 4.000 lei; locul III – 3.000 lei; mențiuni – 3.000 lei, iar cele 12 fotografii care se vor califica în finală vor reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului din anul 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.