Politehnica Femina a pierdut derby-ul cu „U” Cluj. Alb-violetele, detronate după ce...

Politehnica Femina a pierdut derby-ul cu „U” Cluj. Alb-violetele, detronate după ce au încasat primele goluri din acest sezon

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook (arhivă)

În comuna Iclod, care oferă o „Arena” cu condiţii mai decente decât tot ce are Timişoara, fetele de la Politehnica Timişoara au fost învinse de multipla campioană „U” Cluj, scor 0-2.


Ardelencele par astfel favorite să-şi păstreze titlul şi să-şi continue hegemonia pe plan intern.

Eliminate din drumul către Champions League, clujencele şi-au recăpătat prima poziţie, deşi elevele lui Mirel Albon erau pe primul loc, la goalveraj, fără gol încasat, înaintea deplasării pe „Iclod Arena”.

Micuţele galerii au văzut gol încă din primele minute ale duelului de azi pentru primul loc în Liga I. Scorul a fost deschis de către gazde în minutul 7 prin Ciolacu. 2-0 avea să fie încă de la pauză căci Ciolacu a învins-o pe Câmpean şi dintr-o lovitură liberă în minutul 30. În rest, deşi au avut o atitudine pozitivă, bănăţencele nu au reuşit să înscrie în poarta clujencelor.

Politehnica Femina a început cu următorul 11: Câmpean – Meluţă (cpt.), Bratu, Dincă-Vuia, Ancăş, Kurja, Sucilă, Mirea, Cakovic, Jivan, Grigore.

În urma acestui rezultat U Cluj e noul lider cu 18 puncte, în timp ce timişorencele sunt acum pe 2, cu 15 puncte acumulate. În etapa a 7-a alb-violetele au un altfel de derby, acasă cu Banat Girls, duminică, 30 octombrie, de la ora 11, pe „Ştiinţa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.