Politehnica Femina şi-a îmbunătăţit recordul. Victorie cu un scor „astronomic” pentru fotbal...

Politehnica Femina şi-a îmbunătăţit recordul. Victorie cu un scor „astronomic” pentru fotbal în faţa Universităţii Galaţi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Femina Timişoara / Facebook

Politehnica Timişoara a doborât scorul record înregistrat tot de ea în acest sezon al Ligii I feminine.


Liderul alb-violet a câştigat azi la Baza 2 cu 18-0(!) meciul cu Universitatea Galaţi. În urmă cu două runde bănăţencele reuşiseră un 17-0 cu echipa din Baia Mare.

18-0 e noul scor record al sezonului în elita fetelor. La pauză a fost 9-0 în meciul disputat pe sintetic, mâine pe „Ştiinţa” au meci băieţii. Cele mai multe goluri au fost marcate de Bianca Ienovan – 4. A fost urmată de Larisa Grigore, cu trei reuşite, respectiv de Teo Meluță, Nikolina Caković, Nikoleta Kurja, Florentina Ancăș, toate cu câte două „boabe” în poarta gălăţencelor. Câte un gol au marcat şi: Roxana Mirea, Emilin Araujo şi Cristina Sucilă.

Mirel Albon a mizat în primul 11 pe: Câmpean – Meluţă (cpt.), Bratu, Dincă-Vuia, Ancăş, Kurja, Grigore, Mirea, Cakovic, Ienovan şi Jivan.

Poli, la feminin, e lideră în Liga I, la egalitate de puncte cu „U” Cluj, 15 din 15! În etapa a VI-a, duminică, 23 octombrie, de la ora 13.00, e programat derby-ul dintre cele două, în Ardeal, la Iclod!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.