Politehnica a învins UTA într-o atmosferă de derby la U17. Alb-violeţii şi...

Politehnica a învins UTA într-o atmosferă de derby la U17. Alb-violeţii şi Ripensia au câte două echipe în play-off la Tineret/Elite

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Dezamăgiţi de rezultatele de la seniori, o parte dintre suporterii alb-violeţi au găsit consolare în performanţa puştilor clubului din Liga Elitelor. Ieri, la Baza 2, fanii s-au bucurat alături de părinţi de victoria decisivă obţinută de Politehnica U17 în faţa omologilor de la UTA, scor 4-0, succes care le-a asigurat junilor timişoreni calificarea în play-off-ul Seriei Vest.

Meciul de la Baza 2 a Politehnicii a fost unul spectaculos în repriza secundă, după ce la pauză scorul a fost alb. M. Lazăr, A. Vlaicu, Avramescu şi B. Bratu au înscris rând pe rând în poarta rivalilor de pe Mureş, fapt care a declanşat „fiesta” după plasa care desparte spectatorii de terenul sintetic. S-au aprins şi fumigene, s-a cântat şi s-a sărbătorit ca la un veritabil derby de seniori.

În urma victoriei directe, Poli U17 a încheiat sezonul regular peste UTA U17, pe 3, la golaveraj, ambele având 19 puncte. Tot ieri, Ripensia avea nevoie de un rezultat pozitiv la aceeaşi categorie de vârstă, pentru a avea chiar trei echipe în play-off în competiţiile juvenile de top din ţară, dar roş-galbenii şi-au pierdut busola la Sf. Gheorghe, unde au fost depăşiţi de Sepsi cu un neverosimil 9-0!

Politehnica U17 (antrenor Cristian Gălan): Balica – D. Tătaru, A. Vlaicu, Boariu (cpt.), Erceanu, D. Macovei, Avramescu, T. Hus, M. Lazăr, E. Adam, D. Roşca. Au mai intrat: Tudor, Chelariu şi B. Bratu.

Câte două calificate de fiecare

Atât „Ripi”, cât şi Poli, au în acest sezon câte două formaţii calificare în Top 6 în Liga de Tineret şi Liga Elitelor U17 şi U16. Roş-galbenii au până acum rezultate frumoase la „Tineret”, în fapt competiţie dedicată U18+3 întăriri U21 (permise), unde s-au calificat mai departe de pe poziţia a 2-a. Poli e doar în play-out la această categorie, dar s-a calificat la U17, unde ieri ripensiştii au dezamăgit. În plus, ambele au obţinut loc de play-off la U16. La categoria Elite U15, în schimb, competiţia se află în faza regională, iar în seria bănăţeană a 11-a, alb-violeţii sunt deocamdată în fotoliul de lider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.