Post punk și garage rock: trupa Bad Decisions lansează albumul de debut...

Post punk și garage rock: trupa Bad Decisions lansează albumul de debut cu un concert la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația Bad Decisons va susține un concert de lansare a albumului de debut la sfârșitul acestei săptămâni în Timișoara.

Bad Decisions este un trio din București, format în 2018 de către Andy Sinboy (Nuggers) și Ovidiu Chihaia (Mes Quins), la care s-a alăturatrecent și Ovidiu Bejan (The Amsterdams). Stilul trupei este un post-punk energic la care au adăugat un strop de garage.


Albumul de debut, „Subnormal” conține 12 melodii despre iubire, ură, îndoială, depresie, furie și speranță și este lansat de legendarul label garage-punk Voodoo Rhythm Records din Berna, Elveția. De curând, trupa a lansat si un videoclip pentru pentru piesa „Aire Negro”.

În deschiderea concertului Bad Decisions, melomanii vor putea asista la recitalul celor de la Sweet Wednesday, o formație de rock alternativ din Timișoara, compusă din Alex Gondoci (chitară), Horațiu Silasi (bas) și David Rogojan (tobe). Muzica lor este influențată de artiști și trupe precum Pixies, XTC, Elliott Smith sau Cardiacs. Trupa se reunește pentru un concert local după o pauză de cinci ani dar cu câteva piese noi, pe lângă repertoriul vechi.

Concertul susținut de Bad Decisions și Sweet Wednesday va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, cu începere de la ora 20, la Manufactura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.