Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Ce temperaturi sunt așteptate la final de...

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Ce temperaturi sunt așteptate la final de toamnă

0
DISTRIBUIȚI

Meteorologii au anunțat că în luna noiembrie, în România, vremea nu va avea evoluții spectaculoase. În prima parte a lunii, temperaturile vor fi mai mari decât cele normale, iar ulterior vor ajunge la mediile obișnuite. Nici precipitațiile nu vor fi în cantități foarte mari.

Săptămâna 31 octombrie – 7 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile extracarpatice.


Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 7 noiembrie – 14 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Săptămâna 14 noiembrie – 21 noiembrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cele normal.

Săptămâna 21 noiembrie – 28 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la munte, în centru, sud și est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale, precizează meteorologii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.