Recidivist care a bătut vânzătoarea unui bar pentru că băutura nu era...

Recidivist care a bătut vânzătoarea unui bar pentru că băutura nu era suficient de rece, arestat

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care a bătut cu sălbăticie vânzătoarea unui bar din Hunedoara, pentru că nu i-a putut servi băutura la temperatura cerută, a fost arestat preventiv. Agresorul este recidivist: în urmă cu câțiva ani a comis același gen de faptă, primind atunci doar amendă penală.

O femeie în vârstă de 48 de ani, din Hunedoara, a fost bătută de un client în timp ce se lucra, ca vânzătoare, într-un bar de pe strada Cerbului din oraș.


Femeia a anunțat agresiunea la 112.

Polițiștii au stabilit că agresorul a venit și i-a cerut femeii să îl servească cu o bătură alcoolică rece şi pentru că vânzătoarea nu avea acea băutură la temperatura cerută, acesta a agresat-o fizic lovind-o cu pumnii și picioarele, doborând-o la pământ.

În urma agresiunii, victima a fost transportată de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După comiterea faptei, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Hunedoara, l-au depistat pe autor, respectiv un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, recidivist. În urmă cu câțiva ani a comis același gen de faptă, împotriva altei vânzătoare, tot din Hunedoara, pentru care a primit o amendă penală.

Agresorul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de luare a măsurilor legale ce se impun. Vineri, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus faţă de autorul agresiunii măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.