Riba, restaurantul cameleonic de la granița Timișoarei care redefinește gastronomia

Riba, restaurantul cameleonic de la granița Timișoarei care redefinește gastronomia

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-771292542">

Înconjurat de un iaz unde crapii japonezi oferă o priveliște aparte, restaurantul Riba seamănă cu o insulă unde proprietarii și-au propus să le ofere, în fiecare moment al zilei, o experiență diferită clienților săi.

Cu greu găsești în Timișoara un loc unde poți să servești un prânz de afaceri într-un mediu care impresionează, dar care este totuși îndeajuns de relaxant încât să te facă să te simți cu adevărat bine.

La Riba, este posibil! Aflat la frontiera dintre Timișoara și Dumbrăvița, noul restaurant de pe Strada Conac nr.50  promite să ofere servicii de o calitate nemaiîntâlnită deocamdată pe scena locală.

La Riba, atmosfera se schimbă în funcție de poziția soarelui pe cer.

Micul dejun se servește într-un mediu care amintește de o cafenea vieneză – și asta nu doar din cauza cafelei servite aici, ci și datorită atmosferei pe care întreg personalul reușește s-o creeze. Prânzul uimește prin prospețime și gust; iar când soarele apune Riba se transformă într-un spațiu vibrant, inspirat de atmosfera de pe malul Mediteranei – muzica live și meniul pregătit de Chefii restaurantului fac din orice seară obișnuită o experiență pe care vei dori să o repeți.

Bucătarii de la Riba pare că își spun propriile povești prin meniurile pe care le gătesc zi de zi folosind doar ingrediente de cea mai înaltă calitate – experiența culinară trăită aici fiind cu siguranță ceva ce trebuie povestit mai departe amatorilor, și cunoscătorilor, de mâncare bună. Vinurile de colecție și cocktailurile pregătite sub ochii clienților completează evident tabloul.

Serile cu muzică live, degustările de vin sau brunch-urile organizate special pentru întreaga familie condimentează experiența de la Riba. ”Timișorenii sunt pregătiți pentru un local care oferă o experiență similară cu cea dintr-un restaurant internațional de top!”,  sunt de părere proprietarii celui mai inedit restaurant din Dumbrăvița.

În această perioadă, Riba este cu siguranță epicentrul gastronomic din Dumbrăvița și Timișoara – un restaurant care trebuie încercat și apoi recomandat.